KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 97g25kcal1.5g3.4g0.2g1.8g
Paprika, punainen32g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Retiisi 49g8.6kcal0.7g0.9g0g0.8g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g49g129kcal13.6g0g8.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 117g231kcal3.1g0.9g22.6g7.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g65g65kcal11.6g0.1g1.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g65g129kcal11g1.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1274kcal87.6g31g83.4g27.2g
Valittu annoskoko625g637kcal43.8g15.5g41.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g318kcal21.9g7.8g20.9g6.8g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950