Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g151g778kcal45.4g22.7g62.1g14.1g
Vesi, vesijohtovesi 303g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.9kcal0.1g1.5g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g38g67kcal0.1g3.7g0.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g49g172kcal6.9g27.6g3.4g5.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala80g256kcal12g47.1g2.1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2560kcal129g205.2g135.6g55g
Valittu annoskoko625g1280kcal64.5g102.6g67.8g27.5g
Annoskoko puolitettuna313g640kcal32.3g51.3g33.9g13.8g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722