Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 57g17kcal0.7g2.8g0.1g1g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)20g16kcal0.7g3.8g0.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g287g42kcal0g9.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Pasta 3-viljan (Torino)26g90kcal3.9g17g0.6g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha115g191kcal21.8g0g11.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 14g3.9kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g828kcal55.8g72.4g33.6g8.2g
Valittu annoskoko625g414kcal27.9g36.2g16.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal14g18.1g8.4g2.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156