Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g45g262kcal9.9g9g22.8g0g
Voi 60% rasvaa 32g172kcal0.3g0.2g19.3g0g
Liivatelehti, gelatiini181g630kcal154.5g0g0.2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g6.8g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa45g253kcal3.6g16.7g19g5.4g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g45g231kcal4g13.2g18.1g2.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g90g230kcal5.3g2.9g21.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka45g169kcal0.5g41.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl135g487kcal2.7g3.7g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4869kcal361.6g174.4g304.8g16.2g
Valittu annoskoko625g2434kcal180.8g87.2g152.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g1217kcal90.4g43.6g76.2g4.1g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190