Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)110g691kcal0g0g76.8g0g
Sokeri 75g303kcal0g74.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Maissitärkkelys 25g88kcal0.1g21.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g685kcal20.3g139.8g2.4g7g
Soijamaito (alpro soja)44g22kcal1.6g1.6g1g0g
Mansikkahillo 51g114kcal0.3g27.2g0.1g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)18g111kcal0g0g12.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu19g6.8kcal0.1g1.6g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g79g316kcal0g79g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4709kcal45g698.6g185.6g15g
Valittu annoskoko625g2355kcal22.5g349.3g92.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g1177kcal11.3g174.7g46.4g3.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423