Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g392g78kcal2.4g14.9g1.2g23.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g157g529kcal19.6g105.4g3.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1453kcal46.6g248.2g30.8g68g
Valittu annoskoko625g727kcal23.3g124.1g15.4g34g
Annoskoko puolitettuna313g363kcal11.7g62.1g7.7g17g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828