Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 281g131kcal1.4g23.6g0.6g5.3g
Raparperi 201g68kcal1.4g11g0.2g2.8g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Kaurahiutale 32g120kcal4.7g18.3g2.3g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)30g217kcal0g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1684kcal20.8g248.2g55.2g25.8g
Valittu annoskoko625g842kcal10.4g124.1g27.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna313g421kcal5.2g62.1g13.8g6.5g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191