Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki205g131kcal22.6g8.6g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.1g0.8kcal0g0.3g0g0g
Parmesan formaggio da pasta22g101kcal8.9g0g7.3g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Manteli 173g1062kcal41.5g11.4g93.1g12.4g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.2g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 29g93kcal8.3g2g5.7g8.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g155kcal6.2g1.6g13.3g2.8g
KauraKuitunen (Hirvelä)24g29kcal1.7g3.8g0.8g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3814kcal209.6g58.6g301.6g81.2g
Valittu annoskoko625g1907kcal104.8g29.3g150.8g40.6g
Annoskoko puolitettuna313g954kcal52.4g14.7g75.4g20.3g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.1g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385