Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 102g412kcal0g101.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 72g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g538kcal0g0g59.7g0g
Porkkanaraaste 200g179g48kcal1.1g9.5g0.4g4.5g
Tomusokeri 1dl=60g45g179kcal0g44.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 90g259kcal9.9g2.7g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3575kcal52g423.2g182.2g17.4g
Valittu annoskoko625g1788kcal26g211.6g91.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g894kcal13g105.8g45.6g4.4g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696