Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%200g423kcal35.9g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore125g13kcal1.4g1g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen62g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kurkku 75g8.2kcal0.4g1g0.1g0.5g
Feta Patros 200 g50g119kcal8g0.3g9.5g0g
Paprika, punainen37g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kermaviili Ingman 10%50g60kcal1.5g2.2g5g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1325kcal96.4g19.6g80.6g7.4g
Valittu annoskoko625g662kcal48.2g9.8g40.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal24.1g4.9g20.2g1.9g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271