Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g225g1174kcal14.4g91.5g87.5g6.1g
Hunaja 63g208kcal0.3g50.9g0g0g
Voi 90g652kcal1.1g0.4g73.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4773kcal93.4g287g371.8g12.2g
Valittu annoskoko625g2387kcal46.7g143.5g185.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g1193kcal23.4g71.8g93g3.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469