Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 248g70kcal2.7g10.7g0.5g5.1g
Sianliha keskiarvo 186g406kcal34g0g30.3g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Voi 4.3g32kcal0.1g0g3.5g0g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprikajauhe 3.7g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 93g363kcal2g2g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1871kcal80.6g34.8g154.6g16.2g
Valittu annoskoko625g935kcal40.3g17.4g77.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g468kcal20.2g8.7g38.7g4.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824