Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 106g317kcal19.1g1.3g26.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu233g294kcal25.6g0.7g21g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g265g54kcal1.6g10.1g0.8g3.7g
Voi 21g154kcal0.3g0.1g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1636kcal93.2g24.4g131g7.4g
Valittu annoskoko625g818kcal46.6g12.2g65.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g409kcal23.3g6.1g32.8g1.9g
Arvot/100g100g131kcal7.5g2g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557