Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 119g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Kukkakaali 136g33kcal2.5g3g0.4g3.1g
Oivariini, 7510g65kcal0.1g0.1g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt68g31kcal2.2g3.3g1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g59g178kcal15.4g1.2g12.4g0g
Kesäkurpitsa68g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Tumma soijarouhe, risetti34g97kcal16.9g11.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1034kcal92.2g60.6g47.8g14g
Valittu annoskoko625g517kcal46.1g30.3g23.9g7g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal23.1g15.2g12g3.5g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243096