Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 304g107kcal14g5.9g0.9g7.6g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g217g239kcal49.9g0g4.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g54g152kcal10.3g0g11.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl43g148kcal0.9g1.2g15.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1407kcal150.2g14.2g79g15.2g
Valittu annoskoko625g703kcal75.1g7.1g39.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g352kcal37.6g3.6g19.8g3.8g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672