Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Voi 13g92kcal0.2g0.1g10.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 164g363kcal28.7g0g27.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.6kcal0.5g1.5g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk101g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g19g34kcal0.9g1.1g2.8g0.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 202g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa71g212kcal16.2g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1602kcal99.4g32.8g118.2g9.2g
Valittu annoskoko625g801kcal49.7g16.4g59.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g401kcal24.9g8.2g29.6g2.3g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243715