Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g197g237kcal35.5g3.4g8.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 132g35kcal4.3g4.1g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g88g298kcal21.9g0g22.8g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g11g38kcal1.8g0g3.3g0g
Lohkoperunat, Rainbow175g228kcal3.5g38.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1924kcal136g104.6g105.2g0.6g
Valittu annoskoko625g962kcal68g52.3g52.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal34g26.2g26.3g0.2g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244054