Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 11g38kcal1.9g4.8g0.8g1.9g
Hiiva, 50g2.7g1.6kcal0.3g0g0g0g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 3.2g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Ruispuurohiutale11g34kcal1.1g6.9g0.2g1.5g
Vehnäjauho, sunnuntai35g121kcal4.1g24.5g0.7g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 128g290kcal24.2g0g21.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g96g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g15g3.4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.3g4.4kcal0g1g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto43g140kcal11.5g0g10.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1357kcal88.6g86.4g71.6g12.4g
Valittu annoskoko625g679kcal44.3g43.2g35.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal22.2g21.6g17.9g3.1g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670