Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali249g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g8.8g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön5.9g41kcal0.1g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g8.8g73kcal0g0g8.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha176g292kcal33.4g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g971kcal75g24.2g56.4g12.6g
Valittu annoskoko625g486kcal37.5g12.1g28.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g243kcal18.8g6.1g14.1g3.2g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737