Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 128g464kcal10.4g101.1g0.7g2.2g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen129g168kcal21.9g2.6g10.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g86g24kcal0.5g5.1g0.2g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1350kcal65.6g217.6g27.4g9g
Valittu annoskoko625g675kcal32.8g108.8g13.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal16.4g54.4g6.9g2.3g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081