Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali346g73kcal4.2g11.8g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g48kcal1g10.3g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)87g23kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.3g0.9kcal0g0.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g526kcal12.6g60.2g25.8g26.2g
Valittu annoskoko625g263kcal6.3g30.1g12.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna313g132kcal3.2g15.1g6.5g6.6g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118