Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.6g0g30.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 147g52kcal6.8g2.9g0.4g3.7g
Pekoni, paistettu 51g263kcal8.4g0g25.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g150g165kcal3.5g4.7g15g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g78g203kcal21.1g0g13.3g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2190kcal143.8g19g170.6g9.6g
Valittu annoskoko625g1095kcal71.9g9.5g85.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g547kcal36g4.8g42.7g2.4g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390