Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 228g326kcal28.5g0.7g23.4g0g
Sokeri 88g358kcal0g88.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.8g1.2g3.5g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g208g519kcal0g128.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3098kcal77.6g576.4g49.2g7g
Valittu annoskoko625g1549kcal38.8g288.2g24.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g775kcal19.4g144.1g12.3g1.8g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513