KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g144g566kcal116.6g10.1g5.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 53g166kcal5.6g31.4g1.2g2.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g48g274kcal10.9g9.4g23.8g2.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 31g101kcal9g2.2g6.2g9.5g
Kananmuna kuoreton 106g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 26g229kcal0g0g25.9g0g
Hiiva, 50g19g12kcal2.5g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 6.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2996kcal315.6g107.2g147.6g30.6g
Valittu annoskoko625g1498kcal157.8g53.6g73.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna313g749kcal78.9g26.8g36.9g7.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533