Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 102g736kcal1.2g0.4g82.5g0g
Sokeri 99g400kcal0g98.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g132g447kcal11.5g93.7g1.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g46g278kcal11.1g3.1g25g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)116g160kcal8.7g6.1g11.6g0g
Appelsiinimehu, 2 dl26g12kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4369kcal90.2g416g260.2g0g
Valittu annoskoko625g2185kcal45.1g208g130.1g0g
Annoskoko puolitettuna313g1092kcal22.6g104g65.1g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576