Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka120g147kcal3.6g31.1g1g4.1g
Papu iso valkoinen, keitetty97g280kcal21.3g43.5g1.5g0g
Ohrasuurimo 107g345kcal8.8g67.6g2.1g8.1g
Soijarouhe, tumma, 30g126g407kcal63g37.8g0.6g6.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8.4g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g19g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka29g24kcal1g5.6g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2692kcal199.2g385.2g34.8g43.4g
Valittu annoskoko625g1346kcal99.6g192.6g17.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna313g673kcal49.8g96.3g8.7g10.9g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794