Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 86g25kcal0.8g3.9g0.3g1.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g122g43kcal1.2g8g0.6g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g91g36kcal1g6.5g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)45g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Vesi276g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g2.4g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g307kcal7.4g43.4g10.4g4.4g
Valittu annoskoko625g154kcal3.7g21.7g5.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g77kcal1.9g10.9g2.6g1.1g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921