Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 380g317kcal4.8g16.3g24.2g8.4g
Jauheliha, sika-nauta 152g336kcal26.6g0g25.8g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g28kcal0g0g3g0g
Kasvisliemikuutio 4.2g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1614kcal73.6g38.8g126.4g18.4g
Valittu annoskoko625g807kcal36.8g19.4g63.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g404kcal18.4g9.7g31.6g4.6g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064