Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 118g31kcal1.8g2.7g0.6g3.4g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g235kcal17.9g0g20.7g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g118g129kcal2.7g3.6g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g863kcal45.2g13.6g73.6g7.2g
Valittu annoskoko625g432kcal22.6g6.8g36.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g216kcal11.3g3.4g18.4g1.8g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891