Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g328kcal0.4g0.4g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 164g564kcal16.7g115g2g5.8g
Sokeri 143g582kcal0g143.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g20kcal0.2g4.5g0.2g0g
Neilikka, annos 4g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 84g33kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen169g56kcal5.6g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3213kcal47.6g564.6g77.4g16.2g
Valittu annoskoko625g1607kcal23.8g282.3g38.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g803kcal11.9g141.2g19.4g4.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154