Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g255g306kcal40.8g3.3g14.3g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.6g22kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)8.2g29kcal0.4g6.2g0.3g0.4g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g102g122kcal3g5.5g10.2g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g990kcal88.4g30g58.2g1.4g
Valittu annoskoko625g495kcal44.2g15g29.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g248kcal22.1g7.5g14.6g0.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310