Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 108g369kcal11g75.2g1.3g3.8g
Sokeri 70g285kcal0g70.2g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g331g129kcal10.9g10.3g5g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g41g281kcal0.4g0.4g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2370kcal61.8g324g88.6g7.6g
Valittu annoskoko625g1185kcal30.9g162g44.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g592kcal15.5g81g22.2g1.9g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655