Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g3.1g8.1kcal0.4g0.3g0.6g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g62g37kcal0.6g3.2g2.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 310g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss62g77kcal1.9g15.9g0.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g56g16kcal0.6g2.7g0.2g1.7g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g93g112kcal16.8g1.6g4.2g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g34g24kcal0.7g3.1g1g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g624kcal42g53.6g26.6g3.8g
Valittu annoskoko625g312kcal21g26.8g13.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g156kcal10.5g13.4g6.7g1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674