Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 157g223kcal19.6g0.5g16.1g0g
Oltermanni, perinteinen85g308kcal21.4g0g24.8g0g
Aurajuusto48g165kcal9.7g0g14g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 48g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki114g91kcal14.8g2.3g2.3g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Tonnikala öljyssä 44g84kcal12g0g4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )44g62kcal5.7g2.9g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1941kcal169.2g24g129.4g7.4g
Valittu annoskoko625g970kcal84.6g12g64.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g485kcal42.3g6g32.4g1.9g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062