Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)291g366kcal32g0.9g26.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki116g93kcal15.1g2.3g2.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g58g209kcal16.3g1.2g15.7g0g
Kebabliha 116g254kcal28.9g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2132kcal186.4g11.4g149.8g0g
Valittu annoskoko625g1066kcal93.2g5.7g74.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g533kcal46.6g2.9g37.5g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159