Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 85g189kcal14.9g0g14.5g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g193g279kcal10.2g55.9g1.3g2.5g
Maito, Kevyt264g122kcal8.5g12.7g4g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g43g119kcal8.1g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1484kcal88.6g139.4g62.2g5.8g
Valittu annoskoko625g742kcal44.3g69.7g31.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g371kcal22.2g34.9g15.6g1.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.2g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040