Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g339g373kcal27.1g67.8g0g16.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 238g93kcal2.4g16.7g0.5g6.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 27g237kcal0g0g26.8g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 18g62kcal0.4g14.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1541kcal60.4g199.6g54.8g47.6g
Valittu annoskoko625g771kcal30.2g99.8g27.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna313g385kcal15.1g49.9g13.7g11.9g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390