Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki359g323kcal53.9g9g7.2g0g
Kauralese 32g116kcal5.8g14.7g2.5g5.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g108kcal4.3g1.2g9.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu216g272kcal23.7g0.6g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1638kcal175.4g51g77.6g11.4g
Valittu annoskoko625g819kcal87.7g25.5g38.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g410kcal43.9g12.8g19.4g2.9g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396