Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 47g9kcal0.3g1.4g0g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha155g258kcal29.5g0g15.5g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g166g83kcal2.5g12.1g2.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g89g23kcal1.1g3.5g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g903kcal70.6g46.8g45.4g7.6g
Valittu annoskoko625g452kcal35.3g23.4g22.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g226kcal17.7g11.7g11.4g1.9g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484