Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha121g205kcal22.9g0g12.1g0g
Tomaattimurska 242g71kcal1.4g12.8g0.5g4.6g
Kidneypapu, suolaliemessä88g96kcal6.8g15.8g0.4g7g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)45g201kcal10g0.5g17.7g0g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g60g44kcal1.5g10.1g0.1g0g
Valkosipuli 7.5g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1286kcal87.8g88g62g25.4g
Valittu annoskoko625g643kcal43.9g44g31g12.7g
Annoskoko puolitettuna313g322kcal22g22g15.5g6.4g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057