Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 145g588kcal0g144.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu155g195kcal17g0.5g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g317kcal9.4g64.6g1.1g3.2g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.4g13kcal0.6g0.4g0.7g1g
Maitosuklaa 114g611kcal11.5g56.8g37.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 114g807kcal0.9g0.5g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5068kcal79g537.2g288.2g8.4g
Valittu annoskoko625g2534kcal39.5g268.6g144.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g1267kcal19.8g134.3g72.1g2.1g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772