Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio166g66kcal6.3g10.6g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)104g571kcal1g1g62.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.1g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 216g741kcal22g151.2g2.6g7.6g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3072kcal85g335.8g149.2g16.4g
Valittu annoskoko625g1536kcal42.5g167.9g74.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g768kcal21.3g84g37.3g4.1g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318