Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g72g167kcal13.4g8.7g8.1g10.2g
Lihaliemi laimennettu 36g6.8kcal0g1.1g0.2g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour90g271kcal3.1g3.9g27.1g0.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit90g117kcal2.7g1.8g11.7g0g
Kinkkusuikale, Portti108g135kcal18.4g0.4g7.6g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki54g24kcal0.5g5.4g0.1g0g
Paprika, punainen51g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Liivate 4.3g15kcal3.7g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl119g405kcal2.4g3.6g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2310kcal89.4g54.4g193.4g24.2g
Valittu annoskoko625g1155kcal44.7g27.2g96.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna313g577kcal22.4g13.6g48.4g6.1g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.4g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370