Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g327kcal9.7g66.6g1.1g3.3g
Voi 40g288kcal0.5g0.2g32.2g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kaurahiutale 32g119kcal4.6g18.1g2.3g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light60g144kcal16.1g1.5g8.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki99g56kcal8.4g5g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g222g45kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Basilika, kuivattu 24g61kcal3.4g4.9g1g9.6g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2230kcal88.4g212.4g107g38.4g
Valittu annoskoko625g1115kcal44.2g106.2g53.5g19.2g
Annoskoko puolitettuna313g558kcal22.1g53.1g26.8g9.6g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722