Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 77g107kcal14.5g0g5.4g0g
Kasvisliemikuutio 5.3g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Punajuuri 106g41kcal1.1g7.3g0.2g2.7g
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Juuriselleri 40g13kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g430kcal36g31.6g14.2g13.6g
Valittu annoskoko625g215kcal18g15.8g7.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g108kcal9g7.9g3.6g3.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578