Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska 108g32kcal0.6g5.7g0.2g2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g162g275kcal30.7g0g16.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g135g162kcal4.6g4.8g13.5g0g
Kantarelli 54g9kcal1g0.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1030kcal77g32.6g61.6g9g
Valittu annoskoko625g515kcal38.5g16.3g30.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal19.3g8.2g15.4g2.3g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993