Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 73g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Purjosipuli 15g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 17g5.8kcal0.4g0.7g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton68g150kcal7.6g1.7g13g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 341g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g515kcal21.8g39.2g28.6g7.8g
Valittu annoskoko625g258kcal10.9g19.6g14.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal5.5g9.8g7.2g2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256320