Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g321g545kcal60.9g0g32.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g100g140kcal3g2g13g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g29g73kcal4.9g0.6g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1747kcal154.8g23g111.8g4.6g
Valittu annoskoko625g873kcal77.4g11.5g55.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g437kcal38.7g5.8g28g1.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339