Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 233g332kcal29.1g0.7g23.8g0g
Voi 106g767kcal1.3g0.4g85.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g79g485kcal16.7g5.5g44.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g26g2.6kcal0.4g0g0.2g22.5g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g47kcal2.3g1.4g2.8g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g5.3g32kcal1.1g0.4g2.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3558kcal107g34.4g334.8g56.4g
Valittu annoskoko625g1779kcal53.5g17.2g167.4g28.2g
Annoskoko puolitettuna313g890kcal26.8g8.6g83.7g14.1g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597