Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 173g247kcal21.7g0.5g17.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g210g137kcal25g8.8g0.6g0g
Soijajauho rasvainen 37g172kcal12.7g8.6g8.6g4.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 21g68kcal6.1g1.5g4.2g6.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)21g54kcal3.5g7.2g1.3g6.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 21g142kcal5.6g1.4g12.2g2.6g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen26g189kcal0.3g0.3g21g0g
Oltermanni, perinteinen105g378kcal26.3g0g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2809kcal203.4g64.6g192.4g39.6g
Valittu annoskoko625g1404kcal101.7g32.3g96.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna313g702kcal50.9g16.2g48.1g9.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603